Αναλυτικά αποτελέσματα 2ου διαγωνισμού ΣΕΖΕ (2017)
5 Ιουλίου 2017
Παραίτηση Προέδρου και αλλαγές στο ΔΣ
28 Ιανουαρίου 2018
Εμφάνιση όλων

Ζυθογνωσία 2017

Κείμενο και φωτογραφίες: Γιώργος Ντάνος

Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά, που μέσω του συλλόγου, μου δόθηκε η ευκαιρία να παραβρεθώ στην «ΖΥΘΟΓΝΩΣΙΑ 2017» στο Ζάππειο Μέγαρο. Η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία επιβεβαιώνει ότι καμία ανθρώπινη ικανότητα δεν αξιοποιείται αρκετά δίχως την κατάλληλη ευκαιρία. Ευκαιρία να συνευρεθώ με ανθρώπους καταξιωμένους στο χώρο και να μοιραστώ μαζί τους τις σκέψεις μου μα και την ιδιαίτερη χαρά μου και ευκαιρία να έχω τις ετικέτες μου μεταξύ της Μάμος, της Septem, της Voreia, της ΝΗΣΟΣ, της Corfu Beer, της Χάρμα, της ORA και πλήθος ακόμη άλλων.

Ένα χρόνο τώρα είμαι στο Σύλλογο και τέσσερα συναπτά έτη ασχολούμαι με την ερασιτεχνική ζυθοποιία. Η μέχρι τώρα πορεία μου με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη ευχαρίστηση και δημιουργικότητα. Η κάθε μέρα μου δημιουργεί νέες ιδέες και όνειρα.

Την μεγαλύτερη ευχαρίστηση την έχω πάρει γνωρίζοντας όλους εσάς στο σύλλογο, που μπορεί να είδα τους περισσότερους για πρώτη φορά αλλά ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Ο ίδιος ο Αριστοτέλης υποστήριξε ότι «Η ευτυχία είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να αποκτήσει μέσα από τις δραστηριότητές του με την υποστήριξη των συνανθρώπων του».

Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους.