Βύνη Special B
14 Ιουλίου 2017
Βύνη Roasted Barley
17 Ιουνίου 2017
Εμφάνιση όλων

Ημέρα Σπιτικής Μπύρας

Απόλαυσαν σπιτική μπύρα, υπό βροχή

Με εξαιρετική επιτυχία και με την παρουσία επισκεπτών όλων των ηλικιών, από τα νότια προάστια, παρά τις καιρικές δυσκολίες από την βροχή που έδινε το δικό της τόνο, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, το 2ο Φεστιβάλ «Σπιτικής Μπύρας» στο CINE ALIMOS στην Παραλία Αλίμου.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδος (ΣΕΖΕ) , υπό την Αιγίδα του Δήμου Αλίμου και με την υποστήριξη του Τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας, τράβηξε το ενδιαφέρον εκατοντάδων φανατικών της μπύρας κάθε φύλου και ηλικίας, που δεν πτοήθηκαν από τα «έντονα καιρικά φαινόμενα» των καιρικών προβλέψεων και έδωσαν το έντονο παρών τους στην παραλία Αλίμου .

Έτσι οι πολλοί θαρραλέοι που αψήφησαν τον καιρό και τις προβλέψεις και επισκέφτηκαν το υπέροχο χώρο του CINE ALIMOS, αφού περιηγήθηκαν στα περίπτερα των ερασιτεχνών ζυθοποιών, είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν από ένα μεγάλο αριθμό ποικιλιών σπιτικής μπύρας για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις με ότι γεύση μπορεί να φανταστεί κανείς .

Μπύρες φτιαγμένες με αγάπη, φαντασία και μεράκι από ανθρώπους και ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους για καλή σπιτική ζυθοποίηση και μοιράζονται το τελικό αποτέλεσμα των κόπων τους, που ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, με όσους αγαπούν την μπύρα .

Κάτι που διαπίστωσαν και οι 12 Έλληνες και ξένοι κριτές του διαγωνισμού για την καλύτερη σπιτική Μπύρα που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη δηλ. το Σάββατο 10/6/ 17 στο ΤΕΙ της Αθήνας . Οι βραβεύσεις έγιναν από τον Πρόεδρο του ΣΕΖΕ Μιχάλη Χαρίτο, την Κυριακή κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ στον Άλιμο.

Πηγή: Notia

Φωτογραφίες από την Ημέρα Σπιτικής Μπύρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *