Αποστολέας Θέμα: Temperature Controlled Fermentation  (Αναγνώστηκε 106 φορές)

nfragol

  • Επισκέπτης
Temperature Controlled Fermentation
« στις: Φεβρουάριος 27, 2018, 10:35:51 πμ »
Επειδη πηρα ανοξειδωτο δοχειο ζημωσης, επρεπε να βρω τροπο να ελεγχω την θερμοκρασια του (σε ψυγειο δεν χωραει και ειναι και μονωμενος). Ετσι εφτιαξα αυτο.

Μενει μονο να χακαρω την ανλια του chiller για να συνδεθει με τον controller και θα ειναι κομπλε.

Η συγκεκριμενη μοναδα κατεβαινει μεχρι το -4 το οποιο ειναι υπερ αρκετο και εχει δοχειο μειγματος γλυκολης-νερου 10 λιτρων.

Εχει παροχες για 2 "προιοντα" σε περιπτωση που καποιος θελησει να το χρησιμοποιησει για σερβιρισμα. Ταυτοχρονα εχει μια επιπλεον παροχη που ψυχει και την "κομπρα" με τις βρυσες.

Οι photo ειναι απο την περιοδο Cold Crash μιας NEIPA.


ksdfpr

  • Διοικητικό Συμβούλιο
  • *
  • Μηνύματα: 1.022
  • Κώστας Προβατάς
    • Προφίλ
Απ: Temperature Controlled Fermentation
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 27, 2018, 06:10:26 μμ »
Γουέλ ντάν! Πόσο πήγε το μαλί;

nfragol

  • Επισκέπτης
Απ: Temperature Controlled Fermentation
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 28, 2018, 03:09:14 μμ »
To chiller το πηρα απο ebay και μαζι με τα μεταφορικα μου στοιχισε 265 ευρω αν θυμαμαι καλα.
Ηταν ελαφρως μεταχειρισμενο. και ηταν σε πολυ καλη κατασταση.