Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 ... 10
1
Έτοιμα κιτ / Απ: Πληροφοριες
« Τελευταίο μήνυμα από Nik στις Σήμερα στις 08:16:18 μμ »
Λογικα εισαι ενταξει .

Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2
Έτοιμα κιτ / Απ: Πληροφοριες
« Τελευταίο μήνυμα από Mulder στις Σήμερα στις 07:56:43 μμ »
Ευχαριστώ!
Αύριο περνάνε 10 ημέρες και λέω να εμφιαλωσω.
Είναι στο 1011 αν το διαβάζω καλά.
3
Νέα Μέλη / Απ: Καλησπέρα σε όλα τα μέλη .
« Τελευταίο μήνυμα από Nik στις Σεπτέμβριος 20, 2018, 03:53:24 μμ »
Και εδω καλα ειναι...
4
Έτοιμα κιτ / Απ: Πληροφοριες
« Τελευταίο μήνυμα από Nik στις Σεπτέμβριος 20, 2018, 03:51:47 μμ »
Το malt extract ειναι γλευκος σε υγρη η ξηρη μορφη χωρις λυκισκο και ειναι η πρωτη υλη που υπαρχει και στα κιτ το χρησημοποιεις με τον ιδιο τροπο οπως την κονσερβα του κιτ (αντικαθιστας την ποσοτητα ζαχαρης που σου λεει να χρησημοποιησεις το κιτ) με αποτελεσμα το καλυτερο σωμα στην μπυρα.
Περισοτερες πληροφοριες απο το site μας ...
http://hellenichomebrewers.gr/%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/
http://hellenichomebrewers.gr/portfolio-item/%cf%85%ce%b3%cf%81%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%be%ce%b7%cf%81%cf%8c-%ce%b5%ce%ba%cf%87%cf%8d%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b2%cf%8d%ce%bd%ce%b7%cf%82/
http://hellenichomebrewers.gr/portfolio-item/%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%83%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bc%cf%80%cf%8d%cf%81%ce%b1/
http://hellenichomebrewers.gr/portfolio-item/%ce%b6%cf%85%ce%b8%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%cf%8e%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b5-%ce%b5%ce%ba%cf%87%cf%85%ce%bb%ce%af%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b2%cf%8d%ce%bd%ce%b7%cf%82/
http://hellenichomebrewers.gr/portfolio-item/%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-beerkit/
Και απο την θεματολογια του φορουμ μας...
http://hellenichomebrewers.gr/forum/index.php?board=41.0
http://hellenichomebrewers.gr/forum/index.php?board=42.0
5
Έτοιμα κιτ / Απ: Πληροφοριες
« Τελευταίο μήνυμα από Mulder στις Σεπτέμβριος 20, 2018, 03:42:00 μμ »
Ωραία!Το malt extract που λες πώς χρησιμοποιείται ακριβώς;
6
Έτοιμα κιτ / Απ: Πληροφοριες
« Τελευταίο μήνυμα από Nik στις Σεπτέμβριος 20, 2018, 03:35:30 μμ »
Κοιτα τα περισοτερα κιτ (τα φθηνα που απαιτουν προσθηκη κοινης ζαχαρης η δεξτροζης σε μεγαλη ποσοτητα 1κιλο) οφελουνται απο την αντικατασταση της ζαχαρης απο malt extract .
Για προσθηκη λυκισκου εξαρταται απο το ειδος του κιτ lager,Pilsner,IPA,APA μπορουν να οφεληθουν απο την προσθηκη καταληλου τυπου λυκισκου .

Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

7
Έτοιμα κιτ / Απ: Πληροφοριες
« Τελευταίο μήνυμα από Mulder στις Σεπτέμβριος 20, 2018, 12:26:29 μμ »
Τέλεια!Θα γίνει στην επόμενη παρτίδα. Ή πρώτη ζυμώνεται.
Σε όλα αυτά που είπες παραπάνω υπάρχει κάποια προτίμηση σε είδος μπύρας ή μπορώ να τα βάλω σε όποια θέλω;
8
Νέα Μέλη / Απ: Καλησπέρα σε όλα τα μέλη .
« Τελευταίο μήνυμα από ksdfpr στις Σεπτέμβριος 20, 2018, 10:32:59 πμ »
Τι εννοείς;Είναι σε αδράνεια;
Γιατί έτσι;
Δεν θέλετε να το τρέξουμε το θέμα και να κάνουμε συναντήσεις;
Για να γίνει ένας σύλλογος νομίζω χρειαζόμαστε 20 άτομα.
Σίγουρα θα υπάρχουν και περισσότεροι!

Σύλλογος με την νομική του μορφή υπάρχει.
Απλά αρκετά μέλη (και μή) μπερδεύουν  το χόμπι της οικιακής ζυθοποιησης με την επαγγελματική αποκατάσταση και θα ήθελαν τον σύλλογο μαγαζάκι για αυτό τον σκοπό. Έτσι οι περισσότεροι φεύγουν, ή δεν μπαίνουν ποτέ και όσοι μείναμε κοιταζόμαστε να δούμε αν γεμίζουμε ταξί.
(Χαλάσαμε και το θρεντ του ανθρώπου. Βάλτε το σε ανάλογο σημείο εσείς οι αντμίνες)
9
Έτοιμα κιτ / Απ: Πληροφοριες
« Τελευταίο μήνυμα από Nik στις Σεπτέμβριος 19, 2018, 08:11:58 μμ »
Μπορεις να προσθεσεις λυκισκο (dry hopping) κατα την διαρκεια της ζυμωσης και να αντικαταστησεις την ποσοτητα ζαχαρης με malt extract για περισοτερο σωμα ....

Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

10
Αγγελίες / Απ: Σύστημα ταχείας ψύξης μπύρας
« Τελευταίο μήνυμα από Mulder στις Σεπτέμβριος 19, 2018, 06:58:31 μμ »
Μπορείτε να μου πείτε Πώς το χρησιμοποιώ αυτό;
Σελίδες: [1] 2 3 ... 10