HHB_Member

«Ποιοι είμαστε»

Είμαστε μια κοινότητα που επιθυμεί μέσα από την ερασιτεχνική, οικιακή παραγωγή να προβάλει την ποιοτική μπύρα ως ποτό για όλες τις εποχές και όχι σαν καλοκαιρινή συνήθεια.

Διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια αλλά και συναντήσεις γευσιγνωσίας ως η μόνη οργανωμένη ελληνική κοινότητα ερασιτεχνικής οικιακής ζυθοποίησης στην Ελλάδα.

“Αναδεικνύουμε τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της υπεύθυνης κατανάλωσης ποιοτικού ζύθου, αλλά και τη διαδικασία παραγωγής του. Μαθαίνουμε και διδάσκουμε πως παράγεται μπύρα υψηλής ποιότητας με απλές αλλά και πιο πολύπλοκες τεχνικές.”


«Δράσεις του συλλόγου»

1. Διοργάνωση σεμιναρίων για ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με την παρασκευή μπύρας.

2. Διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων για προχωρημένους ερασιτέχνες.

3. Οργάνωση και διεξαγωγή διαγωνισμών ερασιτεχνικής ζυθοποίησης.

4. Συνεργασίες με άλλους φορείς ή/και επαγγελματίες του χώρου της μπύρας, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, με σκοπό τη βελτίωση των τεχνικών ζυθοποίησης των ερασιτεχνών ζυθοποιών.

5. Διοργάνωση σεμιναρίων εκπαίδευσης της γευστικής παλέτας από ειδικούς γευσιγνώστες.

HHB_Workshops

«Στόχοι του συλλόγου»

1. Η διάδοση της ερασιτεχνικής ζυθοποίησης στην Ελλάδας.

2. Η βελτίωση των μεθόδων της ερασιτεχνικής ζυθοποίησης μέσω ανταλλαγών απόψεων και ιδεών των μελών του συλλόγου.

3. Η γνωριμία με νέες μεθόδους ερασιτεχνικής ζυθοποίησης

4. Η γνωριμία και η εξοικείωση με νέο εξοπλισμό και υλικά που χρησιμοποιούνται από τους ερασιτέχνες ζυθοποιούς.

HHB_Targets

«Μέλη του Δ.Σ.»

Charitos

Μιχάλης Χαρίτος

Πρόεδρος
email

Fytos

Κώστας Φύτος

Αντιπρόεδρος
email

spyros-petrakis

Σπύρος Πετράκης

Γραμματέας
email

Provatas

Κώστας Προβατάς

Ταμίας
email

stelios-ataktidis

Στέλιος Ατακτίδης

Μέλος
email

yannis-psimoulis

Γιάννης Ψιμούλης

Μέλος
email

yannis-zannias

Γιάννης Ζαννιάς

Μέλος
email