Αθήνα-Σπάρτη μια IPA δρόμος
17 Δεκεμβρίου 2016
Κοπή πίτας 2017
7 Μαρτίου 2017
Εμφάνιση όλων

2º σεμινάριο off flavors

Το 2º σεμινάριο off-flavors είναι γεγονός. Δηλώστε συμμετοχή!

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Ζυθοποιών Ελλάδος σας προσκαλεί στο σεμινάριο Off Flavors που θα πραγματοποιηθεί σε δυο συνεδρίες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 20 διαφορετικά off flavor, από 10 off flavor σε κάθε συνεδρία. Το πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί την Κυριακή 05/02 στις 16:00, στις εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου της Noctua πλησίον σταθμού Metro Κεραμικός (Πειραιώς 124), με εκτιμώμενη διάρκεια κάθε συνεδρίας στις 2 ώρες και 30 λεπτά. Στο τέλος του σεμιναρίου οποίος θέλει μπορεί να αγοράσει φρέσκια μπίρα από το ζυθοποιείο!

Το κόστος συμμετοχής για τα μέλη (με τακτοποιημένες τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το 2016) θα είναι 15€/συνεδρία, όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν και τα δυο μπορούν να πληρώσουν και για τις δυο συνεδρίες 25€ την Κυριακή 29/01.
Το κόστος συμμετοχής για τους φίλους του συλλόγου θα είναι 20€/συνεδρία και όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν και τα δυο μπορούν να πληρώσουν 35€ την Κυριακή 05/02.

Ο μέγιστος αριθμός παρευρισκομένων είναι τα 20 άτομα. Προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του Συλλόγου που θα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 24/01.

Μπορείτε να δήλωσετε συμμετοχή στο info@hellenichomebrewers.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας και ποια συνεδρία σας ενδιαφέρει και θα σας αποσταλεί e-mail για την επιβεβαίωση κράτησης θέσης.

* Η δεύτερη συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου σε μέρος και ώρα που θα καθοριστεί αργότερα.